Saturday, May 9, 2009

wekenlijkse rommelmarkt update


Prulletjesdoosje

Stelde het steeds maar uit om hem te kopen terwijl ik 'm heel erg nodig had. Rommelmarkt is echt hemel voor mij. Ik zag hem liggen in een koffertje met een oud canon model en wist dus meteen dat het de juiste was. Eerst wilde de man enkel alles verkopen,maar heb hem toch nog kunnen overhalen om het apart te verkopen. Normaal zou ik er 37 euro aangegeven hebben,en nu nog maar 10. Ik was zeer tevreden.

Ik heb een keer mijn camera meegenomen. Dit kwam natuurlijk meteen goed uit omdat ik dan kon testen ofdat het paste op het statief.

Freya op het einde,met mooie grote vintage tas. <3

5 comments:

Birgit said...

Mooi doosje! Ik was vandag ook op de rommelmarkt heb meteen superveel gekocht, heerlijk gewoon.
oh en mooie tas!

xxx

Birgit said...

Ah wat een lieve reactie! echt heel lief ben beetje sprakeloos haha. Maar ik kijk nog wel afentoe naar oudere reacties alleen ik weet niet precies welke post nou wel of geen reacties al had, dus misschien als je kunt zeggen bij welke onderwerpen je had gereageerd dan zal ik eens kijken.

Kusje birgit!

Vicky said...

Ik vind jou zo lief he :D

Ik krijg redelijk weinig bezoekers hoor, waarschijnlijk omdat ik niet in een netwerk als blogger zit. Maar dat maakt me niet zoveel uit, ik blog meer voor mezelf dan voor de lezers haha.

Leuk prullendoosje btw, ik hou van rommelmarkten :D

Anonymous said...

Hehe, heb ook nog bij het koffertje met het statief gestaan :)
Ik ben naar huis gegaan met een polaroid en een cameratasje.

Anonymous said...

morgen dan naar de rommelmarkt in uden komen, vroeg verkoopt iemand die ik ken. Camera's echte goede professionele zelden gebruikt. in verpakking met alles erop en eraan.

rommelmarkt de witte boerderij in uden.

gr karen