Saturday, August 8, 2009

Niks aan de kleuren gedaan!
Maar de maan lijkt wel een zonnetje. Maar ik had echt geeeen id met welke instellingen dat ik hier een foto van moest nemen.

6 comments:

Steffi said...

Werk nooit met de instellingen op je camera. Daarmee bedoel ik bv het bloemetje, de palmboompjes en het mensje. Maar werk altijd handmatig, zelf diafragma en sluitertijd instellen.
Ik weet niet of je dat doet, maar omdat je over instellingen sprak dacht ik meteen daaraan.
Maar ik zou hiervoor mijn camera op statief zetten en een langere sluitertijd kiezen. Nog nooit een foto van de maan genomen, dus het is maar een gokje ;)
x

Anja said...

@steffi: ja met instellingen bedoelde ik ook handmatig :) want de landschap instelling zorgde voor niet echt een mooi resultaat.(wat mss logisch is) Maar ik heb gewoon gezorgd dat het niet over of onderbelicht was door de iso etc aan te passen. Maar ik wist gewoon niet hoe ik er voor moest zorgen dat de kleuren en vooral de maan het beste op de foto kon laten uitkomen. mrja de volgende keer dat'k het probeer ga ik echt veel uitproberen enzo totdat het goed is:).

Anja said...

en ahja ik heb het op een statief gezet :) ging ook nie anders want sluitertijd was net ietsje te lang.

Mirthe said...

Hele mooie foto!
Ik zat zelf ook al aan canon 1000D te denken maar als 450D veel beter is (wat ik dus nog even moet uitzoeken) wil ik zelf nog wel wat bijbetalen voor m'n cadeautje:)
Kun jij niet een keer een polaroid voor me meenemen dan;) Als ze maar een paar euro kosten:P Maar je woont in België toch? Dus dan worden verzendkosten wel weer veel..

cody said...

awesome pic!
such a lovely blog!!<3

codyjune.blogspot.com

Martine said...

woooooooooooooaah love the moon, zo mooi