Tuesday, March 16, 2010

lovely

very very lovely
En raad eens van welke winkel?

H&M!

Aangezien we vandaag en gisteren de lente hebben gevoeld komt de zomer ook alweer dichterbij. Het is te zeggen,eigenlijk heb ik niet echt iets gevoeld. Want ik zat de voorbije dagen binnen.(voelde mij niet al te goed)Maar binnen was het ook warmer. En heb al gehoord dat nog nog warmer gaat worden.

Heel goed nieuws hé!

Ik heb zaterdag twee geweldige rokjes gekocht. Ze zijn nu eigenlijk nog veel te groot lang maar de kleur en de stof ervan zijn heel mooi vind ik zelf. Ik zeg al een half jaar tegen mezelf dat ik eindelijk een keer ga leren om goed te stikken,en het lijkt dat het eindelijk vooruit gaat. Ik weet het,stikken is totaal niet moeilijk maar als je niet echt een reden hebt om het te leren,buiten dan dat je wel een keer iets voor jezelf wil maken,dan begin je er niet zo snel aan. Maar de laatste tijd moet mijn oma erg veel voor mij smaller en korter maken en ik heb het gevoel dat het nu wel echt tijd is dat ik het leer. Volgend jaar moet ik het ook kunnen,aangezien ik waarschijnlijk mode ga volgen.

Ik ga mijn rokjes sowiezo posten als ze "af" zijn. Nu terug mijn economie leren.

2 comments:

Jantine said...

Ik moet altijd weer toegeven dat de H&M écht leuk is, haha! ;)
Ik ben benieuwd naar je rokjes!

Ik vroeg me eigenlijk af: Waarom ga je maar twee jaar mode doen en daarna naar lifestyle&design? (wel leuk hoor, hihi ;) )
Veel plezier in ieder geval zaterdag in Rotterdam! :D

XXXX

My stylediary said...

Ooh die bikini is geweldig !

( http://mystylediaryy.blogspot.com/ )