Sunday, February 28, 2010

Beautiful blogger award

Ik ben genomineerd door Laurein voor beautiful blogger award.
Dankje daarvoor,ik vond het tekstje dat erbij was ook lief.

The rules:
♥ Thank the blogger who gave this award.
♥ Put the award on your blog
♥ Link the person who nominated you.
♥ Share 7 Interesting “Facts” about you.
♥ Nominate 7 other bloggers.Weetjes over mij:

  • Ik kan niet wachten tot het moment dat dit schooljaar eindigt. Alles gaat dan veranderen en voor mij allemaal in de positieve zin.
  • Ik kan écht heel erg genieten van eten. Ik lust eigenlijk ongeveer alles wel. Eten maakt me blij en kan mijn humeur ook zo laten omslaan. Ik eet niet 3x per dag maar veel meer,maar dan in kleinere porties natuurlijk. Als ik op kot zit of alleen woon dan kan ik hier allemaal zelf voor zorgen en dan ga ik ook proberen te leren koken. Kijk er zo naar uit!
  • Als er één ding is waarvan ik blij word,is het de zon wel. Ik vind dat het een totaal andere wereld is wanneer dat de zon schijnt. Zeker in de periodes tussen winter en lente. Ook voor foto's is het een groot verschil wanneer dat de zon schijnt. Nog een reden om van de zon te houden dus.
  • Ik heb een klein zusje die ik echt vertroetel. Elke keer als ik haar zie geef ik haar een knuffel en kusjes. Soms wel een tijdje aan een stuk.Ik weet niet precies waarom,maar het zal wel aan haar schattigheid/onschuldigheid liggen. Ze is nog maar 4 jaar maar ze kan ook vaak dingen zeggen die je niet van haar verwacht. Voorbeeldjes: "GEEN ruzie maken!" , "Mama heeft gelijk!". Vaak zegt ze ook dingen in het dialect,die ze dan opgevangen heeft van ergens. Supergrappig kan dat soms zijn.
  • Ik vind heel veel verschillende stijlen qua kleding mooi. Maar wat ik echt prachtig vind is simpele kleding,zachte kleuren, en waarvan je ziet dat het van goede kwaliteit is en waarbij er aandacht is besteed aan de details. Ik probeer zo veel mogenlijk dingen te kopen die aan die voorwaarden voldoen,maar ik word zo vaak verleid door kleding van de h&m die alles hebben wat ik wil behalve de kwaliteit. Wat eigenlijk wel zonde is.
  • Er zijn liedjes die ik een beetje link aan een periode in mijn leven,omdat ik dat liedje in die periode erg vaak beluisterde.
  • Ik heb er toch wel een tijdje aan gezeten om 7 weetjes te verzinnen. Ik wil hier ook niet dingen zetten zoals bv:"Ik hou van chocola" want dit is iets dat bijna elke persoon wel doet. Maar het is me toch gelukt en daar ben ik tevreden over.


Ik nomineer volgende bloggers:

Mirthe: Je komt over als een leuk meisje en hebt een leuke stijl.
Inga: Ik nomineer je omdat ik graag 7 weetjes over jou wil lezen. ;)
Bjorn: Zelfde reden dan hierboven,hehe.
Ik zou Laurein nog een keer willen nomineren aangezien ik nog meer weetjes over haar zou willen lezen. En ook omdat elke keer dat ik zie dat ze een nieuwe post heeft,ik die meteen wil zien omdat ik ze meestal zo interresant vind. Dus ik nomineer Laurein nog een keertje.

1 comment:

Mirthe said...

Wat leuk:) Ik vind je antwoorden super leuk! Ik vind het altijd heel moeilijk om zulke weetjes en feiten te bedenken en daarom stel ik het altijd lang uit. Maar ik zal deze morgen even gaan doen!!!