Wednesday, February 3, 2010(hoe stel je scherp op iets dat er nog niet is? dit is waarschijnlijk heel gemakkelijk maar ik heb echt geen idee)


Laatste restjes sneeuw voor een hele tijd,hoop ik!
Gisteren volop sneeuw,en nu is het zonnetje weer heerlijk aan het schijnen. Ik heb het gevoel dat mijn humeur een beetje afhangt van het weer. Ik had ook sinds lange tijd weer zin om buiten een paar foto's te maken. Het was dan wel koud,maar het zonnetje scheen in mijn gezicht en dat maakte alles goed.

9 comments:

Mirthe said...

Leuk outfitje zeg:) Ja, je kunt dus eigenlijk niet scherpstellen op iets dat er niet is dus als je zelfportretten wilt maken moet je eigenlijk een afstandsbediening hebben...

EVA D. said...

leuk outfitje! en inderdaad, als de zon schijnt lijkt het opeens een stuk minder koud!

Posh said...

Dat heb ik ook, dat mijn humeur afhangt van het weer haha.. Leuke outfit en idd, hopen dat dit de laatste sneeuw is voor een hele lange tijd.. =)

Mirthe said...

Ja, pfff, dat is een lang verhaal. Hahaha. In ieder geval, het is me gelukt. En als het je eenmaal lukt ben je er zeg maar echt 'in'.

Jantine said...

Mooie foto's!

Fashion Nicotine said...

Leuke outfit!

Glamour Bbey. said...

Hele leuke blog heb je!
* PLEASE CHECK MY BLOG *
http://glamour-bbey.blogspot.com/

Vicky said...

Iets in je plaats zetten, want een camera stelt scherp op een bepaalde afstand, dus of jij daar nu staat of een grote knuffelbeer, dat maakt niet veel uit.

Maar een afstandsbediening kopen is veel gemakkelijker, op ebay staan ze al te koop voor €3.

Bart Werbrouck said...

Een afstandsbediening met of zonder kabel, kan je kiezen. Ofwel een voorwerp, een persoon of iets anders zetten en nadien snel op de plaats gaan staan van dat voorwerp :)