Tuesday, August 24, 2010
Welke? Rode kleur vind ik mooier,maar rood blijft rood en dat draag ik echt nooit?
Wil meningen horen,niet gewoon de rode bijvoorbeeld maar ook waarom.


Ik heb trouwens nog niks over pukkelpop gezegd! Het was supeeers,natuurlijk. Allemaal wegwerpcamerafoto's dus die komen waarschijnlijk vrijdag,of anders maandag.

8 comments:

Freyja said...

ja werken in de modeindustrie lijkt mij ook echt super, mijn grootste droom is eigenlijk om Anna Wintour te zijn haha. Lijkt me super om bij een modetijdschrift te werken en naar al die modeshows te mogen gaan ! en super dat je daar voor lange tijd gaat ! hoelang dan ? en is goed ik zal je dan iets laten weten als ik er ben ;-)
en ik zou zelf voor de kaki schoenen gaan want ik vind dat makkelijker te combineren en kaki is gewoon cool haha ;-)

hanne said...

ik zou ook voor het eerste paar gaan omdat het inderdaad makkelijker te combineren is en
rood is al meteen veel 'deftiger' .

Freyja said...

wow ik ben jaloers haha ! en wat ga je daar dan doen ?
ja het is waar, het is ook heel moeilijk om in de modeindustrie binnen te geraken, dus op dat vlak ben ik ook heel realistisch en zal het bij een droom blijven ;-)
en met fotomanipulator bedoel je foto's bewerken ofzo ? :p

Freyja said...

kei leuk au pair ! na mijn middelbaar had ik er aan gedacht om een jaar high school te doen in Amerika, en heb het niet gedaan. Als ik er nu op terugkijk had ik het beter wel gedaan. maarja, ja ik heb echt geen idee wat ik ga doen! Ik vind het zo moeilijk om een richting te kiezen want ik weet niet goed wat bij me past. pff ik heb er eigenlijk echt een beetje genoeg van, en met die herexamens nu, pff kheb nog nooit in mijn leven zoveel moeten leren als dit jaar. dusja ik moet zien of ik nog unief ga doen of anders hogeschool. en ik weet ni eens of ik in leuven wil blijven of dak na Brussel zou gaan :p dus kmoet op een korte tijd veel keuzes gaan maken denk ik. Ik heb vakantie nodig haha :p wnr vertrek je naar Londen ?

Freyja said...

nee ik ken ze ni ma ik heb ze ff gefacebookt en ik ken ze wel van zien haha :p en heb 2 gemeenshappelijke vrienden en ik heb die denk ik ook gezien zo op de infodagen van taal en letterkunde en van communicatiewetenschappen als da kan ? (ik ben heel goed in gezichten haha)en ik word 19 in november ;-) ja ma als ik nu naart buitenland zou gaan ben ik al 2 jaar kwijt, kdenk ni da mijn ouders da zien zitten :s ja ze zijn echt super streng ! haha wel grappig, de wereld is klein hé ;-)

Jantine said...

Wat je zegt: rood is rood en dat is supergaaaaf! Ik vind dat juist een leuk kleuraccentje :)

Naar welke bandjes ben jij op Pukkelpop allemaal geweest? :D

Oh en wanneer ga je naar Engeland? :D

Freyja said...

ja je hebt gelijk hoor ;-) pff tis allemaal zo moeilijk :p maar bedankt :) morgen heb ik algemene taalwetenschap! en maandag wijsbegeerte (ik had juist een 9 :s) en dan nog veel duits en engels :p kheb gedaan de 8ste september !

Laurein said...

Ik zou net het rode nemen, lekker fel onder een paar zwarte kousjes of tights. Maar ik zou dan altijd met zwart of grijs combineren :)
das wel een nadeel, maar ik wel meer van de rode.
En trouwens, gaan voor kleur!